Doorzoek de website

Contact

BigTyms

Bertus Braam
06-48256387

brumble@home.nl

Nieuws

 

 

 

19 mei spektakel in Tuindorp ’t Lansink

Op 19 mei geeft Sportvereniging H.G.V. om 13.30 uur het sportieve en acrobatische startschot van ACT 5

Op het grasveld aan de Chr. Huygenslaan haalt H.G.V. alles uit de kast. Met een multidisciplinair optreden, waarin 8 sporten worden gecombineerd, openen zij deze culturele middag.

Om 16.30 uur wordt deze middag afgesloten met een spectaculaire act op de Tuindorpvijver door “Skyboarders” die met hun Flyboard tot grote hoogte “spuiten”. Dit mag u niet missen, het is een primeur voor Hengelo!

Tussen de opening en de afsluiting van ACT 5 kunnen bezoekers o.l.v. een gids diverse podia bezoeken, waar gevarieerde, korte, culturele optredens zijn.

Zo treedt in de Webton kerk Anouk Schottink op. Zij stond in de finale van het RTL programma “The Talent Project”. Ook zal hier Dansstudio X-dance optredens verzorgen met de dansgroep “Iron”.

In wijkcentrum ’t Lansink speelt theatergroep Big Tyms de eenakter “Dansers”en zal BigBand Apollo uit Goor een flitsend optreden verzorgen.

In de tuinzaal bij de vijver treden de “Leedzangers” op en tevens is daar een gezellig terras gecreëerd voor een hapje en een drankje.

Tussendoor zullen de bezoekers van ACT 5 “RaarBezoek”ontmoeten. Deze straattheatergroep zal weer zijn uiterste best doen om de mensen aan het lachen te krijgen.

ACT staat voor Actief Cultureel Tuindorp en wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door de Tuindorp Toneelvereniging Big Tyms. Het belooft een groot spektakel te worden, dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Kaarten zijn in de voorverkoop tot 19 april te koop voor € 7,50.  Met dit toegangsbewijs kunt u alle optredens bezoeken. Na 19 april kosten de kaarten € 10,00

De kaartverkoop adressen zijn:

Wijkcentrum ’t Lansink aan de Twijnstraat,

Roel Kok Vijverlaan 51  

Ina Braam Strumphlerstraat 10, E. inabraam@home.nl   Tel. 06-16243772